Benefietavond – TO WALK AGAIN

EVENTTWAFB

Op zaterdag 10 november nodigen we alle supporters van onze community #teamchassepatate uit voor de benefietavond ten voordele van To Walk Again. We geven jullie graag meer informatie over het waarom we de nieuwe opbrengst van de laatste
t-shirt verkoop aan dit prachtige doel willen schenken.
Samen met The Vandal en partners Bike Project Antwerp, Il Magistrale Cycling Coffee en andere willen we er een boeiende avond van te maken waar om het belang aan te tonen van veiligheid in het verkeer. Uiteraard overhandigen we die avond ook het opgeleverde bedrag, voorzien we een drankje en kunnen jullie elkaar leren kennen als mede community leden.
We voorzien ook een woordje van enkele gastsprekers met hun visie over veiligheid op de fiets en in het algemeen over hun ervaringen hier omtrent! MORE INFO SOON!!
Place to be: Bike Project Antwerp, Lange Koepoortstraat 47, 2000 Antwerp. Vanaf 19u00.
Hou je agenda dus vrij en tot dan!
Mats
#teamchassepatate
//
Saturday november 10th we invite all the community members to our charity night in favor of To Walk Again. We’ll talk about why we choose to support To Walk Again with the collected funds from the latest t-shirt.
Together with The Vandal and other partners such as Bike Project Antwerp, Il Magistrale Cycling Coffee and others we’ll turn this night in a inspiring moment. You’ll get to hear short talks on how we see the future as a safe cycling label. Next to that we’ll give some guest speakers the chance to share their experience with safe cycling and relationship to cycling in general.
Of course we’ll provide some drinks to make the night more enjoyable! The ideal time to get to know you fellow community members.
Place to be: Bike Project Antwerp, Lange Koepoortstraat 47, 2000 Antwerp. From 7pm.
See you there
Mats

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s